ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΑΞΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
"AMAT VICTORIA CURAM"="H ΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"
για επικοινωνία και για τις αναρτήσεις,
τις σκέψεις και τις γνώμες σας,στο: predatorus_preda@easy.com

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Πλήρης κάλυψη στους προβοκάτορες από το «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

 
Η ανακοίνωση για τα γεγονότα της Πέμπτης επαληθεύουν τις καταγγελίες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ


Πλήρη κάλυψη στους προβοκάτορες που βγήκαν μέσα από τα μπλοκ της για να χτυπήσουν την προχθεσινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, δίνουν με ανακοίνωσή τους οι Επιτροπές Αγώνα του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», επαληθεύοντας τις καταγγελίες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. Το συγκεκριμένο μπλοκ λειτούργησε σαν «Δούρειος Ιππος», σαν προκάλυμμα για να δράσουν οι προβοκάτορες, πράγμα το οποίο ήταν οφθαλμοφανές.

Στη μακροσκελέστατη ανακοίνωση, η πολεμική στο ΠΑΜΕ καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος, ενώ τρεις μόλις αράδες αφιερώνονται στους κουκουλοφόρους προβοκάτορες.
Το «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» εκτιμάει ότι την Πέμπτη «διαγραφόταν μια ακόμη δυνατότητα για το κίνημα, όμως την μέρα αυτή της κορύφωσης της λαϊκής πάλης, εργολάβοι του κινήματος ανέλαβαν όχι μόνο να διαλύσουν μία από τις μαζικότερες συγκεντρώσεις αλλά και να προστατέψουν την κοινοβουλευτική διαδικασία υπερψήφισης του πολυνομοσχεδίου κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ. Οι εργολάβοι αυτοί έκαναν την κυβέρνηση και το σύστημα να τρίβουν με ευχαρίστηση τα χέρια τους, ενώ ταυτόχρονα έσπερναν την απογοήτευση και μετέτρεπαν σε παθητικούς θεατές, χιλιάδες διαδηλωτές που είχαν κατέβει με πρόθεση να συγκρουστούν με την κυβέρνηση και τους τρομοκρατικούς μηχανισμούς της».
Πρόκειται για την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία με την οποία η κυρίαρχη προπαγάνδα που αναπαράγει από χτες ο αστικός Τύπος, επιχειρεί να δώσει νομιμοποιητική βάση στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του ΠΑΜΕ. Στο ίδιο πνεύμα, σημειώνουν ότι «το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, με τη συνήθη ιδιοκτησιακή λογική τους, κατέλαβαν το Σύνταγμα και απαγόρευσαν σε οποιονδήποτε άλλον να διαδηλώσει στην ίδια περιοχή (...) Με πρόφαση την περιφρούρηση της διαδήλωσης "του", παρέταξε ομάδες ροπαλοφόρων απέναντι σε χιλιάδες διαδηλωτές και, στην πραγματικότητα, περιφρούρησε το κοινοβούλιο, από το ξέσπασμα της οργής των εργαζομένων που στόχευαν να παρεμποδίσουν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και να ρίξουν την κυβέρνηση».
Μετά απ' όλα τα παραπάνω, η ανακοίνωση βάζει τους δολοφόνους προβοκάτορες στην ίδια μοίρα με τους αμυνόμενους αναφέροντας: «Από την άλλη πλευρά, η δολοφονική συμμορίτικη επίθεση των ομάδων που με μάρμαρα και μολότοφ επιτέθηκαν σε διαδηλωτές, αποτελεί πράξη αδιανόητη για το μαζικό κίνημα (...) Πρόκειται για εκχυδαϊσμό της λαϊκής αντιβίας, υποβάθμιση της σύγκρουσης με το κράτος και τους μηχανισμούς του και μετατροπή της σε πρακτικές εκκαθάρισης πολιτικών αντιπάλων και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Αξιολόγησαν, το συμβολισμό της σύγκρουσης με τα ΜΑΤ στην βουλή ως πιο σημαντικό από την ανθρώπινη ζωή των πολιτικών αντιπάλων μεν, εργαζομένων δε, που τους έφραζαν το δρόμο».
Με άλλα λόγια, για τους «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», η δολοφονική επίθεση δεν ήταν συνειδητή και προσχεδιασμένη έφοδος παρακρατικών σε διαδηλωτές, αλλά «λάθος εκτίμηση» που υποβαθμίζει τη σύγκρουση με το κράτος! Πλήρης δηλαδή η ιδεολογική και πολιτική κάλυψη στους προβοκάτορες, στους οποίους, το μόνο που χρεώνουν, είναι μια λάθος «αξιολόγηση», εξαιτίας της οποίας επέλεξαν να επιτεθούν στους διαδηλωτές, αντί να πάνε να συγκρουστούν με την αστυνομία! Με την ίδια φράση, δίνουν άλλοθι στις ίδιες ομάδες που το προηγούμενο διάστημα, παίζοντας κυνηγητό με την αστυνομία, διέλυαν τις λαϊκές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, στις οποίες συμμετείχε και το «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ».
Η αποκάλυψη είναι πλήρης για το ποιος παρέχει πολύμορφη κάλυψη στους κάθε είδους προβοκάτορες που δρουν εντεταλμένα ενάντια στο κίνημα και την Πέμπτη επιτέθηκαν με δολοφονικό τρόπο στο ΠΑΜΕ. Στην ίδια ανακοίνωση μάλιστα, κάνουν λόγο για «ροπαλοφορούσες αλυσίδες του ΠΑΜΕ» εξαιτίας των οποίων καταγράφηκε «μια χαμένη ευκαιρία σύγκρουσης και νίκης του λαϊκού κινήματος».
Μετά απ' όλα αυτά, και για να πιστοποιήσουν το ρόλο τους, σημειώνουν ότι «οι διθύραμβοι των καθεστωτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την "υπεύθυνη" και "αποφασιστική" στάση του ΠΑΜΕ στόχο έχουν να ενισχύσουν τις τάση υποταγής του εργατικού κινήματος στη νομιμότητα όποια και αν είναι αυτή» και επαναλαμβάνουν τη συμμετοχή τους στο «Συντονισμό των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και κινήσεων», στην οποία συμμετέχει το ΝΑΡ και άλλες οργανώσεις της αυτοαποκαλούμενης εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.


ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
Πώς έφτιαχναν κλίμα την ώρα της επίθεσης και μετά

Οργίασαν και συνεχίζουν να οργιάζουν οι παρακρατικοί και οι προβοκάτορες ενάντια στο ταξικό εργατικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ. Μέρες πριν την απεργία (όπως ανέδειξε χθες ο «Ρ» με συγκεκριμένα στοιχεία), αλλά και λίγες ώρες πριν το δολοφονικό τους χτύπημα προετοιμάζοντάς το, φυτιλιάζοντας το κλίμα. Το ίδιο στη διάρκειά του και αργότερα.

Σταχυολογούμε από όσα οι ίδιοι έγραψαν σε διάφορα ιστολόγια την Πέμπτη, τις ώρες της περικύκλωσης της Βουλής (κρατάμε την ορθογραφία και τη σύνταξη), όπως:
«ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΑΡΑΤΑΧΤΗΚΕ (...) ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΚΚΕΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ». 'Η «Κνιτες κνιτες ταγματασφαλιτες. Προδοτες τις Βαρκιζας ηρθε η ωρα σας. ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ».
Κι όσο η ώρα περνούσε:
«ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ. ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΜΑ».
Οταν ξεκινά η επίθεση αρχίζει ταυτόχρονα η αναμετάδοση χρήσιμων για κάποιους πληροφοριών και ο συντονισμός τους. Δίνεται έτσι κεντρικά σύνθημα για ξέρασμα χολής...
Στις 14.52: «ΞΥΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΙΑ...». Και στις 15.14: «(...) οι αλητες του ΚΚΕ θα επρεπε να τσακιστουν απο ολους τους διαδηλωτες στο Συνταγμα!»...
Καταφτάνουν οι πρώτες πληροφορίες για το νεκρό. Γράφουν:
Μήνυμα στις 17.07 γράφει: «το παμε αποχωρει γιατι φοβαται οτι ο ανθρωπος που ειναι βαρια τραυματισμενος στο νοσοκομειο κυνηγηθηκε απο τα κνατ»...
Στις 18.10: «Νεκρος ο διαδηλωτης Δημιτρης απο ανακοπη καρδιας μετα απο τα μεγαλειωδει εκτρωπα που δημιουργησαν ΚΝΑΤ και ΜΑΤ! (...) Το ακομη πιο τραγικο (και λιγο ειρωνικο) ειναι πως ο Δημητρης ανηκε στο ΠΑΜΕ.... Τοσο ανηκανοι και ανεγκεφαλοι ειναι»...
Κάποιος άλλος στις 18.16 γράφει: «Κομματικοί κύκλοι έχουν και στο παρελθόν διασπείρει φήμες για κλινικά νεκρούς. Είναι αδίστακτοι»...
Είναι σε ανοικτή γραμμή πανελλαδικά.
Ετσι, την επομένη, χτες Παρασκευή, στις 11.29 πληροφορούν ότι:
«Εμπρησμοί των γραφείων του ΚΚΕ σε Χαριλάου, Τούμπα και Τριανδρία έγιναν γύρω στις 4 τα ξημερώματα. ΚΚΕδες δεν έχουμε 1998, τπτ δεν μένει αναπάντητο. Σφαλιάρες και κλωτσιές στους μπάτσους του ΚΚΕ»...
Στο ίδιο πνεύμα άλλο κείμενο στις 15.05 λέει: «ΠΑΜΕιτες κουφαλες ερχονται κρεμαλες!!!».
Και στις 16.44 υποστηρίζουν ότι «TO KKE (...) thisiase kai ena stalina syndikalisth. ... tipota kainourgio... h parea tou ploubidi tha megalwsei ston paradeiso»...


Σε αναμονή της ιστολογικής και τοξικολογικής έρευνας

Από έμφραγμα πέθανε ο 53χρονος οικοδόμος στο συλλαλητήριο της Πέμπτης, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσάφτη. Δεν υπήρχε άλλο γνωστό ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων.
«Η αιτία θανάτου είναι τουλάχιστον μέχρι στιγμής οι ισχαιμικές μυοκαρδιακές αλλοιώσεις, πρόσφατες, η απουσία κακώσεων. Θα ακολουθήσει πλήρης εργαστηριακή διερεύνηση. Να δούμε, δηλαδή, ποια αίτια έκαναν αυτή τη θανατηφόρα μυοκαρδιακή ισχαιμία» δήλωσε χτες ο Φίλιππος Κουτσάφτης.
Παρών στη διαδικασία της νεκροψίας - νεκροτομής ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Συμεών Μεσογείτης, ο οποίος ανέφερε σε δήλωσή του: «Αξίζει να σημειωθεί ότι μακροσκοπικά η καρδιά αυτού του ανθρώπου δεν έφερε κάποια παλιά ισχαιμία ή κάποιο παλιό έμφραγμα. Τουλάχιστον με αυτό που μπορέσαμε να δούμε μακροσκοπικά. Θα ακολουθήσει το ιστολογικό και τα τοξικολογικά, για να έχουμε μια πλήρη διερεύνηση της κατάστασης και της αιτίας θανάτου».

πηγή ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου